STORMBANEN HUREN

We hebben verschillende glijbanen/stormbanen/obstakelbanen ter beschikking.
Kijk hieronder voor ons aanbod :

NIEUW in 2019 !! De obstakelbaan BEACH meet  14 meter x 4 meter. (hoogte : 4,5 meter) De obstakelbaan Beach is niet-overdekt. De prijs om deze obstakelbaan BEACH af te huren bedraagt 160,00 euro excl. BTW per dag. PROMO !! PROMO !!! -> 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs.

NIEUW in 2019 !! De obstakelbaan KROKODIL meet  14 meter x 4 meter. (hoogte : 4,5 meter) De obstakelbaan Krokodil is niet-overdekt. De prijs om deze obstakelbaan KROKODIL af te huren bedraagt 160,00 euro excl. BTW per dag. PROMO !! PROMO !!! -> 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs.
De stormbaan van 18 meter lang is een kleurrijke verschijning op ieder evenement of festijn! Bovendien is de stormbaan erg avontuurlijk, met veel obstakels zoals kruiptunnels, klimmuren, pilaren en een grote glijbaan. De prijs voor het huren van het stormbaan 18 meter bedraagt 160,00 euro excl. BTW per dag. NU!! PROMO !!! 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs.
Stormbaan Olifant
Deze stormbaan is zeer uitgebreid met een dubbele glijbaan, obstakels waar kinderen op, over en omheen kunnen springen, 3D objecten. Het springkussen is een mooie attractie voor jong en oud. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn welkom om te klimmen, spelen en glijden op dit uitdagende springkussen De prijs voor het huren van het obstakelbaan Olifant bedraagt 140,00 euro excl. BTW per dag. NU!! PROMO !!! 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs.

Stormbaan piraat

Waan je een echte piraat en overwin de 14 meter lange stormbaan waarop verschillende obstakels zijn geplaatst! De stormbaan is in de vorm van een echte piratenboot ontworpen, waardoor alleen al de uitstraling van deze stormbaan een attractie op zich is! De stormbaan zit vol gedetailleerde elementen zoals een schatkist, kanonnen en reddingsboeien. Betreed de piratenboot alleen of met zijn tweeën, overwin de obstakels en glij als eerste over de glijbaan naar het einde van de baan. De prijs voor het huren van de stormbaan Piraat bedraagt 160,00 euro excl. BTW per dag. NU!! PROMO !!! 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs.

Deze stormbaan is een opvallende verschijning met zijn vrolijke kleuren en vele obstakels! Door zijn lengte van ruim 14 meter blijft het een handzame attractie die voor veel doeleinden kan worden ingezet. De stormbaan heeft vele obstakels waar kinderen én volwassenen onderdoor, overheen en langs kunnen kruipen, springen, klauteren en rennen. Aan het einde van de stormbaan is een brede glijbaan geplaatst. De prijs voor het huren van het stormbaan 14 meter bedraagt 160,00 euro excl. BTW per dag. NU!! PROMO !!! 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs.

Deze grote opblaasbare glijbaan is ontworpen in het populaire Spongebob thema. Door de grote 3D-Spongebob die uit de achterwand komt wordt de glijbaan een echte blikvanger. Bent u op zoek naar een stoere attractie die op vrijwel elk evenement, (thema)feest of activiteit kan worden ingezet voor jong en oud? Dan is de Sprongebob slide  een goede keuze! De prijs voor het huren van de glijbaan Spongebob bedraagt 160,00 euro excl. BTW per dag. NU!! PROMO !!! 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs.
Waan je in de jungle op deze speelrijke jungle-stormbaan van 14 meter lang! De stormbaan is ontworpen met mooie 3D-elementen zoals palmbomen, giraffen, leeuwen en papegaaien op de top. De Jungle Run 14m is een attractie die voor veel spelelement kan zorgen. Deelnemers kunnen met twee spelers tegelijk over de extra brede baan. Wie weet het snelste de obstakels te overwinnen, als eerste over de glijbaan te glijden en zo als winnaar het einde van de baan te behalen? De prijs voor het huren van de obstakelbaan Jungle bedraagt 160,00 euro excl. BTW per dag. NU!! PROMO !!! 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs.

Deze klimtoren JUNGLE is een echte aanrader. Met de grappige banaan-etende aap op de toren is dit een geweldige eye-catcher op elk evenement. Probeer zo snel mogelijk als een aap naar boven te klimmen om de bananen uit de boom te plukken. De prijs voor het huren van de klimtoren Jungle bedraagt 160,00 euro excl. BTW per dag. NU!! PROMO !!! 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs.