Groot springkasteel huren

Home » Groot springkasteel huren

Bij It Takes 2 kan je een groot springkasteel huren voor je verjaardagsfeestje, communiefeest, lentefeest of ander evenement. Wij hebben een aantal grote springkastelen in ons aanbod die zeker aan te raden zijn als je een feestje organiseert waar toch een aantal kinderen aanwezig zijn.

Bel ons voor meer informatie!

Gekeurd door Vincotte

Gratis levering in de regio

Goed weer garantie

ittakes2 springkussen

Een groot springkasteel huren om een grote groep te plezieren

Zoek je een groot springkasteel om te huren voor je bedrijfsfeest? Dan zit je bij ons bedrijf voor de verhuur van springkastelen goed. Wij hebben grote springkastelen in verschillende thema’s. Denk er bijvoorbeeld aan om een groot springkasteel te huren voor:

Wat je wensen ook zijn; bij ons kan je altijd een geschikt groot springkasteel huren. Het voordeel van een groot springkasteel is dat er veel kinderen tegelijk op kunnen spelen. Hierdoor leren ze ook samen spelen en springen.

Veilige verhuur van springkastelen

Ongeacht of je een groot springkasteel wilt huren of kiest voor springkastelen met glijbanen en obstakels, je bent altijd verzekerd van de beste prijs en kwaliteit. It Takes 2 in Geel biedt namelijk de beste prijs voor een groot springkasteel. Bovendien worden alle springkastelen regelmatig gecontroleerd door Vinçotte. Zo weet je zeker dat je kinderen veilig kunnen spelen op onze springkastelen.

Ontdek ons aanbod

Zoek niet verder naar bedrijven waar je een groot springkasteel kan huren; ontdek het ruime aanbod springkastelen dat wij ter beschikking stellen. Je kan bovendien ook plezier hebben op onze springkastelen op ons festival Springkastelen Pret. Wil je meer weten? Neem dan snel contact met ons op! Dit kan via het nummer + 32 (0) 476 54 41 70 of via e-mail.

Terug naar overzicht