Springkasteel Lego – Nieuw 2019

Home » Springkasteel Lego – Nieuw 2019

Een springkasteel helemaal in thema van LEGO huur je bij It Takes 2 in Geel in de Kempen! Bij ons vind je een ruim assortiment springkastelen te huur in verschillende uitvoeringen. Een springkasteel met LEGO is de perfecte attractie voor op het verjaardagsfeestje van jouw kind. Met dit springkasteel garandeer je urenlang spring- en speelplezier voor jong en oud.

PROMO !!! PROMO !!! PROMO !!!
-> 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Bel ons voor meer informatie!

Gekeurd door Vincotte

Gratis levering in de regio

Goed weer garantie


Specificaties:
Breedte: 5,5m
Lengte: 5m
Hoogte: 3,5m
Overdekt: Nee
Prijs: 120,00 euro/dag excl. BTW

VOOR EEN DRINGENDE AANVRAAG, BEL +32 (0) 476 54 41 70

Offerte aanvragen:

Contactgegevens

Facturatieadres

Wenst u gebruik te maken van onze actie 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Adres plaatsingTerug naar overzicht

Huur ons springkasteel LEGO voor jouw feestje in de Kempen

Het springkasteel LEGO is een uitgebreid springkussen in het thema van LEGO, met mooie obstakels waar de kinderen op, over en omheen kunnen springen. Bovendien is de Multiplay LEGO ook een springkasteel voorzien van een glijbaan! De Multiplay richt zich met name op de kleinere kinderen tot bijvoorbeeld 10 jaar. Maar ook de grotere kinderen zijn natuurlijk welkom om te klimmen en te klauteren in het LEGO-blokjes-springkasteel! Wil je het LEGO-springkasteel huren voor een feestje of event in de Kempen of daarbuiten? Dan geniet je bij It Takes 2 van een uitstekende service en voordelige prijzen. Levering van je groot springkasteel is bovendien gratis in een straal van 20 km rond onze vestiging in Geel. Ontdek ook naast LEGO andere thema’s, zoals een flamingo-springkasteel.

Vraag een offerte aan voor je event

Het LEGO-springkasteel van It Takes 2 is perfect om je kinderen urenlang plezier te bezorgen. Plan je als vereniging een groot event? Dan organiseren we graag ons Springkastelen Pret-festijn voor je! Wil je meer weten over de verhuur van onze springkastelen? Aarzel dan niet om te bellen naar + 32 (0) 476 54 41 70 of vul bovenstaand formulier in om een offerte aan te vragen.