Obstakelbaan Olifant met zwembad huren

Terug naar overzicht

Home » Obstakelbaan Olifant met zwembad huren

Een springkasteel met zwembad huren is tijdens de zomermaanden altijd een goed idee. Bij It Takes 2 in Geel hebben we eentje in olifantenthema en zit je ook goed voor andere springkastelen of sport- en spelmogelijkheden wilt huren. Deze zorgen voor uren spring- en speelpret. Lees dus snel verder en ontdek meer over dit coole en verfrissende springkussen.

PROMO !!! PROMO !!! PROMO !!!
-> 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Bel ons voor meer informatie!

Gekeurd door Vincotte

Gratis levering in de regio

Goed weer garantie


Specificaties:
Breedte: 4m
Lengte: 11m
Hoogte: 5m
Overdekt: Gedeeltelijk
Prijs: 175,00 euro/dag excl. BTW

VOOR EEN DRINGENDE AANVRAAG, BEL +32 (0) 476 54 41 70

Offerte aanvragen:

Contactgegevens

Facturatieadres

Wenst u gebruik te maken van onze actie 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Adres plaatsingTerug naar overzicht

Een springkasteel met verfrissend zwembad huren

Is jouw kind jarig in de zomer en wil je tijdens het verjaardagsfeestje wat verfrissing voorzien? Dan doe je er goed aan om dit leuke springkasteel met zwembad te huren. Dit springkussen is een echte eyecatcher en zorgt voor verfrissing tijdens warme zomermaanden. Jouw kind en zijn of haar vriendjes zullen maar wat graag uren spelen en springen op deze obstakelbaan. Is het toch te warm geworden? Dan zorgt het zwembad onderaan de glijbaan meteen voor verkoeling. Bovendien vind je bij ons ook:

Informeer snel naar de mogelijkheden

Heb je tijdens de zomer een verjaardagsfeestje of evenement op de planning staan en wil je daarom een leuk springkasteel met zwembad huren? Dan ben je bij It Takes 2 in Geel aan het juiste adres. Neem dus snel contact met ons op en informeer naar de verschillende mogelijkheden of doe mee met onze winactie. Wij helpen je graag verder als je belt naar + 32 (0) 476 54 41 70, een e-mail stuurt naar info@ittakes2.be of het contactformulier invult.