STORMBANEN HUREN

Wil je een stormbaan of obstakelbaan huren voor een event of feest in de Kempen? Dan zit je goed bij It Takes 2 uit Geel. We hebben namelijk verschillende glijbanen, stormbanen en obstakelbanen ter beschikking. Bekijk hieronder ons ruime aanbod en vraag vervolgens een offerte aan voor de grote of kleine hindernisbaan die je wilt huren bij ons in de Kempen. Ben je eerder op zoek naar een glijbaan om te huren? Ook dan zit je goed bij ons!

Bekijk ons aanbod :

De obstakelbaan BEACH meet  14 meter x 4 meter.
(hoogte : 4,5 meter)

De obstakelbaan Beach is
niet-overdekt.

De prijs om deze obstakelbaan BEACH af te huren bedraagt 240,00 euro excl. BTW per dag.

PROMO !! PROMO !!!
-> 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs.

De obstakelbaan 18 METER meet  18 meter x 4 meter.
(hoogte : 4,5 meter)

De obstakelbaan 18 meter is niet-overdekt.

De prijs om deze obstakelbaan 18 meter af te huren bedraagt 240,00 euro excl. BTW per dag.

PROMO !! PROMO !!!
-> 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs. 

Stormbaan Olifant
De obstakelbaan OLIFANT meet  9 meter x 4 meter.
(hoogte : 4,5 meter)

De obstakelbaan Olifant is deels-overdekt.

De prijs om deze obstakelbaan Olifant af te huren bedraagt 155,00 euro excl. BTW per dag.

PROMO !! PROMO !!!
-> 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs. 

De obstakelbaan OLIFANT met ZWEMBAD meet  11 meter x 4 meter.
(hoogte : 4,5 meter)

De obstakelbaan Olifant met zwermbad is deels-overdekt.

De prijs om deze obstakelbaan Olifant met zwembad af te huren bedraagt 175,00 euro excl. BTW per dag.

PROMO!! PROMO !!!
->
3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs.

De obstakelbaan 14 METER meet  14 meter x 4 meter.
(hoogte : 4,5 meter)

De obstakelbaan 14 meter is niet-overdekt.

De prijs om deze obstakelbaan 14 meter af te huren bedraagt 240,00 euro excl. BTW per dag.

PROMO!! PROMO !!!
->3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs.

Deze grote opblaasbare glijbaan is ontworpen in het populaire Spongebob thema. Door de grote 3D-Spongebob die uit de achterwand komt wordt de glijbaan een echte blikvanger. Bent u op zoek naar een stoere attractie die op vrijwel elk evenement, (thema)feest of activiteit kan worden ingezet voor jong en oud? Dan is de Sprongebob slide  een goede keuze! De prijs voor het huren van de glijbaan Spongebob bedraagt 160,00 euro excl. BTW per dag. PROMO!! PROMO !!!
->3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs.
Waan je in de jungle op deze speelrijke jungle-stormbaan van 14 meter lang! De stormbaan is ontworpen met mooie 3D-elementen zoals palmbomen, giraffen, leeuwen en papegaaien op de top. De Jungle Run 14m is een attractie die voor veel spelelement kan zorgen. Deelnemers kunnen met twee spelers tegelijk over de extra brede baan. Wie weet het snelste de obstakels te overwinnen, als eerste over de glijbaan te glijden en zo als winnaar het einde van de baan te behalen? De prijs voor het huren van de obstakelbaan Jungle bedraagt 240,00 euro excl. BTW per dag.

PROMO!! PROMO !!!
->3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs.

Deze klimtoren JUNGLE is een echte aanrader. Met de grappige banaan-etende aap op de toren is dit een geweldige eye-catcher op elk evenement. Probeer zo snel mogelijk als een aap naar boven te klimmen om de bananen uit de boom te plukken. De prijs voor het huren van de klimtoren Jungle bedraagt 200,00 euro excl. BTW per dag.

PROMO!! PROMO !!!
->3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs.

Welke stormbaan of obstakelbaan wil jij huren in de Kempen?

Als je een glijbaan, stormbaan of obstakelbaan wilt huren, dan heb je bij ons bedrijf uit de Kempen keuze uit een zeer ruim aanbod. Wil je een grote of net wat kleinere hindernisbaan plaatsen op je feest in de Kempen? Wil je een obstakelbaan of glijbaan met een bepaald thema huren? It Takes 2 biedt je een brede waaier aan mogelijkheden. Welke stormbaan, glijbaan, obstakelbaan of hindernisbaan je ook besluit te huren; we garanderen je urenlang speelplezier voor je event in de Kempen. Wie bereikt als eerste de finish? Wie glijdt het snelste naar beneden van de glijbaan die je bij ons kunt huren en wie valt het minste neer? Daag je vrienden uit, bijvoorbeeld op de grote jungle hindernisbaan van It Takes 2 in de Kempen van wel veertien meter lang.

Kies voor onze uitstekende service

Als je ervoor kiest om een stormbaan, grote hindernisbaan, glijbaan of klimtoren te huren voor je feest in de Kempen geniet je bij ons van uitstekende service. Zo betaal je altijd een voordelige dagprijs en geniet je van gratis levering in een straal van twintig kilometer rond Geel. Al onze stormbanen en springkastelen worden bovendien regelmatig gekeurd door de professionals van Vinçotte. Zo spring en klauter je dus altijd zorgeloos op onze attracties, waaronder onze voetbalobstakels.

Vraag ons om een offerte als je een obstakelbaan wilt huren

Wil je een grote hindernisbaan, glijbaan of stormbaan huren bij It Takes 2 in de Kempen? Vraag dan snel om een offerte op maat van je wensen. Je kan namelijk meerdere attracties en springkastelen tegelijkertijd huren. Heb je grote plannen? Kies dan voor ons springkastelen pret-festijn met meerdere springkastelen! Aarzel niet om ons te contacteren met vragen op het nummer + 32 (0) 476 54 41 70 of stuur een e-mail naar info@ittakes2.be.