RODEOSTIER HUREN

Wil jij een rodeostier huren voor jouw evenement in de Kempen om al jouw gasten uit te dagen? Dan zit je goed bij It Takes 2 in Geel. Wij bieden springkastelen, obstakels en andere attracties aan voor al jouw feesten en events in de ruime omgeving van de Kempen. Met onze rodeostier bied je jouw gasten urenlang plezier!


Specificaties:
Breedte: 5m
Lengte: 5m
Hoogte: 3m

VOOR EEN DRINGENDE AANVRAAG, BEL +32 476 54 41 70

Offerte aanvragen:

Contactgegevens

Facturatieadres

Wenst u gebruik te maken van onze actie 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Adres plaatsing
Daag je gasten uit door een rodeostier te huren bij ons in de Kempen

Een rodeostier huren voor je event in de Kempen staat garant voor veel pret. Daag je gasten uit en ontdek wie het meeste uithoudingsvermogen heeft. Wie blijft het langst op de stier zitten? Dit is nog een hele kunst, want deze wilde stier laat niet zomaar iemand op zijn rug zitten. De rodeostier zal er alles aan doen om de cowboy eraf te krijgen, dus laat de strijd beginnen! Als je een rodeostier gaat huren bij It Takes 2 in Geel in de Kempen geniet je van een volledige service, met gratis levering binnen een straal van 20 kilometer. We leveren de stier met valmat en inclusief blower, certificaten en een duidelijke handleiding. Overal is aan gedacht. Alles is compleet voor een mooie beleving!

Vraag snel een offerte aan

Wacht niet langer om een rodeostier te huren voor jouw event in de Kempen; vraag meteen een offerte aan bij ons. Wil je nog andere attracties huren? Ook dat kan! Wat dacht je van een discospringkasteel of een stormbaan? Of wil je meteen een ruime selectie attracties huren voor het event van je vereniging? We bespreken graag de mogelijkheden als je ons contacteert via het nummer + 32 (0) 476 54 41 70.