Rodeostier Huren

Rodeostier Huren

Wil jij een rodeostier huren voor jouw evenement in de Kempen om al jouw gasten uit te dagen? Dan zit je goed bij It Takes 2 in Geel. Wij bieden springkastelen, obstakels en andere uitdagende attracties aan voor al jouw feesten en events. Met de rodeostier die je bij ons kunt huren, bied je jouw gasten urenlang plezier!

Specificaties:
Breedte: 5m
Lengte: 5m
Hoogte: 3m

De prijs voor het huren van onze RODEOSTIER
bedraagt 270,00 euro excl. BTW per dag.

VOOR EEN DRINGENDE AANVRAAG, BEL +32 476 54 41 70

Daag je gasten uit door een rodeostier te huren

Een rodeostier huren voor je event staat garant voor veel pret. Daag je gasten uit en ontdek wie het meeste uithoudingsvermogen heeft. Wie blijft het langst op de stier zitten? Dit is nog een hele kunst, want deze wilde stier laat niet zomaar iemand op zijn rug zitten. De rodeostier doet er alles aan om de cowboy eraf te krijgen, dus laat de strijd beginnen! Als je een rodeostier gaat huren bij It Takes 2 geniet je van volledige service, met gratis levering binnen een straal van 20 kilometer. We leveren de stier inclusief valmat en blower, certificaten en een duidelijke handleiding. Overal is aan gedacht en alles is compleet voor een mooie beleving!

Vraag snel een offerte aan

Wacht niet langer om een rodeostier te huren voor jouw event in de Kempen en vraag meteen een offerte aan bij ons. Wil je nog andere attracties huren? Ook dat kan! Wat dacht je van een discospringkasteel? Of misschien wil je wel een wedstijdje aangaan op een stormbaan? Wil je meteen genieten van een ruime selectie attracties? Dan kan je langskomen op ons springkastelenfestival Pret. We bespreken graag de mogelijkheden als je ons contacteert via het nummer + 32 (0) 476 54 41 70, of een e-mail stuurt naar info@ittakes2.be.

Scan de QR Code met uw gsm
en Chat met ons op Whatsapp

qr-code (1)
Begin gesprek
💬 Kan ik u helpen?
It Takes 2 tot uw dienst.
Hallo,
Hoe kan ik u helpen?