Slingerbal

Home » Slingerbal

Wil je het spannende spel slingerbal huren? Dan zit je goed bij It Takes 2 uit Geel. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van springkastelen, obstakelbanen en andere leuke spelletjes die van jouw feest of evenement een groot succes maken. Met de slingerbal zit je goed voor spelplezier. Daag je familie en vrienden uit!

PROMO !!! PROMO !!! PROMO !!!
-> 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Bel ons voor meer informatie!

Gekeurd door Vincotte

Gratis levering in de regio

Goed weer garantie


Specificaties:
Breedte: 8m
Lengte: 8m
Hoogte: 7,5m
Prijs: €200,00/ dag excl. BTW

VOOR EEN DRINGENDE AANVRAAG, BEL +32 476 54 41 70

Offerte aanvragen:

Contactgegevens

Facturatieadres

Wenst u gebruik te maken van onze actie 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Adres plaatsingTerug naar overzicht

Het competitieve spel slingerbal huren

Slingerbal is een echt competitief spel! Probeer je tegenstander van het plateau af te gooien door middel van de grote bal in het midden. ‘Wing him off’ bestaat uit een opblaasbare valmat met daarop acht plateaus waar de spelers op staan. Blijf jij het langste staan? Ontdek het snel door het leuke spel slingerbal te huren en ontdek wie het stevigst in zijn of haar schoenen staat. Tevens zit je goed bij ons goed voor het huren van sport- en spelobstakels. Verder staan wij ook bekende om onze springkastelen en banen. Je vindt er bijvoorbeeld:

Neem vandaag nog contact met ons op

Wil jij een leuk spelletje slingerbal huren voor jouw feestje of evenement? Dan zit je goed bij It Takes 2 uit Geel. Wij stellen graag een offerte op maat voor jou op, zodat je meteen weet hoeveel het kost om dit spel slingerbal te huren bij ons. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar + 32 (0) 476 54 41 70 of door een e-mail te sturen naar info@ittakes2.be. Wij helpen je graag verder.