Springkasteel Dino – Nieuw 2019

Home » Springkasteel Dino – Nieuw 2019

Door een springkasteel met dino(saurus) te huren voor het feestje van je kind in de Kempen, maak je zijn of haar dag helemaal compleet! Bij It Takes 2 in geel kan je een springkasteel met levensechte dinosaurus huren voor urenlang spring- en speelplezier! Ontdek snel de mogelijkheden voor jouw feestje en laat ons zo snel mogelijk weten wanneer je een springkasteel met dino wilt huren.

PROMO !!! PROMO !!! PROMO !!!
-> 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Bel ons voor meer informatie!

Gekeurd door Vincotte

Gratis levering in de regio

Goed weer garantie


Specificaties:
Breedte: 5,5m
Lengte: 5m
Hoogte: 3,5m
Overdekt: Nee
Prijs: 120,00 euro/dag excl. BTW

VOOR EEN DRINGENDE AANVRAAG, BEL +32 (0) 476 54 41 70

Offerte aanvragen:

Contactgegevens

Facturatieadres

Wenst u gebruik te maken van onze actie 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Adres plaatsingTerug naar overzicht

Springkasteel met dino huren voor je kinderfeestje in de Kempen

Het multiplay springkasteel Dino is met de vrolijke dinosaurus boven de ingang een echte eyecatcher die je kunt huren voor elk evenement of kinderfeestje in de Kempen. Kruip onder de dino naar binnen en spring tussen allerlei vrolijke dinodieren. Boven op de glijbaan vind je het nest van de dino met nog enkele echte dino-eieren. De multiplay springkussens zijn de meest uitgebreide springkussens uit ons assortiment. Hierdoor is urenlang speelplezier een zekerheid als je besluit dit springkasteel met dinosaurus te huren voor jouw feest in de Kempen! Als jouw zoon of dochter gek is van een dinosaurus, zorg je voor een onvergetelijke dag door dit springkasteel te huren bij ons bedrijf in de Kempen. Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons team en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wacht niet met het huren van een springkasteel met dinosaurus

Naast een springkasteel met dino, kan je bij ons nog andere springkastelen huren. Denk hierbij aan een springkasteel met flamingo’s, een unicorn springkasteel of een echt prinsessenspringkasteel. Ook andere attracties kan je bij ons in Geel huren, zoals sport- en spelobstakels, maar ook een rodeostier. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en onze aantrekkelijke prijzen als je contact opneemt met ons. Bel hiervoor naar + 32 (0) 476 54 41 70, stuur een e-mail naar info@ittakes2.be of vraag meteen een offerte aan via bovenstaand formulier.