Springkasteel Disco

Home » Springkasteel Disco

Combineer springen en dansen met het discospringkasteel van ons bedrijf in de Kempen. It Takes 2 uit Geel biedt een ruim aanbod springkastelen aan voor al je feesten en evenementen, waaronder een springkasteel mét disco. Dat is gegarandeerd urenlang plezier op je feest.

PROMO !!! PROMO !!! PROMO !!!
-> 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Bel ons voor meer informatie!

Gekeurd door Vincotte

Gratis levering in de regio

Goed weer garantie


Specificaties:
Breedte: 5m
Lengte: 5m
Hoogte: 3,5m
Overdekt: Ja
Prijs: 140,00 euro/dag excl. BTW

Boeking aanvragen:

VOOR EEN DRINGENDE AANVRAAG, BEL +32 (0) 476 54 41 70

Offerte aanvragen:

Contactgegevens

Facturatieadres

Wenst u gebruik te maken van onze actie 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Adres plaatsingTerug naar overzicht

Ons discospringkasteel is dé sensatie op je feest in de Kempen

Het originele discospringkasteel is een nieuwe sensatie op het gebied van springkastelen in de Kempen. Dit discospringkasteel wordt compleet geleverd, inclusief ledverlichting en geluidsbox met MP3-speler. Zo kan je op elke locatie je eigen disco maken. Springen en dansen tegelijk, dat zorgt voor een onvergetelijke dag voor jong en oud!

Ontdek al onze feestattracties

Maak je feest helemaal compleet met onze rodeostier, de perfecte uitdaging voor de volwassen gasten. Of wat dacht je van een heuse stormbaan om je gasten te entertainen? Bij It Takes 2 vind je het allemaal. Je huurt onze attracties, waaronder het discospringkasteel, bovendien tegen de beste prijzen van de Kempen, inclusief gratis levering in een straal van 20 kilometer.

Aarzel niet om ons te contacteren

Wil je meer weten over onze attracties en uitstekende service of over onze winactie? Neem dan zeker contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Wil je het discospringkasteel of een andere attractie meteen huren? Vraag dan snel een offerte aan via het formulier of bel naar + 32 (0) 476 54 41 70. Onze medewerkers helpen je graag verder.