Springkasteel van Frozen huren

Home » Springkasteel van Frozen huren

Wil je voor het verjaardagsfeestje van jouw kind een springkasteel van Frozen huren? Dat kan bij It Takes 2 in Geel. Wij bieden verschillende soorten springkastelen aan in diverse leuke thema’s die niet mogen ontbreken op jouw feestje of evenement. Lees snel verder en ontdek meer over dit leuke springkasteel.

PROMO !!! PROMO !!! PROMO !!!
-> 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Bel ons voor meer informatie!

Gekeurd door Vincotte

Gratis levering in de regio

Goed weer garantie

  • Frozen inflatable

Specificaties:
Breedte: 5,5m
Lengte: 5m
Hoogte: 3,5m
Overdekt : Nee
Prijs: 120,00 euro/dag excl. BTW

VOOR EEN DRINGENDE AANVRAAG, BEL +32 (0) 476 54 41 70

Offerte aanvragen:

Contactgegevens

Facturatieadres

Wenst u gebruik te maken van onze actie 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Adres plaatsingTerug naar overzicht

Een springkasteel van Frozen huren met veel mogelijkheden

Het Frozen-springkasteel dat je bij ons kunt huren, heeft veel speelmogelijkheden met leuke objecten op het springvlak en een coole glijbaan. Het springkasteel heeft opvallende 3D-objecten op het springkussen en de inflatable is passend bij het thema vormgegeven. De kinderen komen langs allerlei afbeeldingen en kleurrijke obstakels, wat het thema helemaal compleet maakt. Dit springkasteel in het thema Frozen dat je bij ons kunt huren, maakt het feest van jouw kind helemaal compleet! Tevens vind je bij ons ook:

Neem contact met ons op

Wil jij graag een springkasteel van Frozen huren of een ander springkasteel voor jouw volgende feestje of evenement? Neem dan meteen contact op met de medewerkers van It Takes 2 uit Geel. Je bereikt ons door te bellen naar + 32 (0) 476 54 41 70 of door een e-mail te sturen naar info@ittakes2.be. Wij vertellen je dan meteen ook graag meer over de andere sport- en spelmogelijkheden die wij aanbieden.