Springkasteel leger overdekt huren – Nieuw 2019

Home » Springkasteel leger overdekt huren – Nieuw 2019

Als je een stoer springkasteel in het thema leger wilt huren, dan doe je dit het best bij It Takes 2 uit Geel. Wij zijn al jarenlang dé specialist op het vlak van springkastelen en zorgen ervoor dat u tijdens bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes of evenementen kunt uitpakken met leuke springkussens in diverse thema’s.

PROMO !!! PROMO !!! PROMO !!!
-> 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Bel ons voor meer informatie!

Gekeurd door Vincotte

Gratis levering in de regio

Goed weer garantie


Specificaties:
Breedte: 4m
Lengte: 6m
Hoogte: 4,2m
Overdekt: Ja
Prijs: 120,00 euro/dag excl. BTW

VOOR EEN DRINGENDE AANVRAAG, BEL +32 (0) 476 54 41 70

Offerte aanvragen:

Contactgegevens

Facturatieadres

Wenst u gebruik te maken van onze actie 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Adres plaatsingTerug naar overzicht

Een stoer springkasteel in het thema leger huren

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en wil je tijdens het verjaardagsfeestje uitpakken met een leuk springkussen? Bij ons kun je met een gerust hart een overdekt springkasteel in het thema leger huren, zodat jouw stoere zoon of dochter uren kan spelen en springen tijdens het feestje. Bovendien zorgen de twee glijbanen voor nog meer pret! Wacht dus niet langer met het huren van een legerspringkasteel en geniet van alle lachende gezichten. Ben je eerder op zoek naar een springkasteel in een ander thema? Dan is er bijvoorbeeld ook het Frozen-springkasteel. Tevens kun je bij ons een slingerbal huren.

Vul het offerteformulier in en ontvang een offerte op maat

Wil je weten hoeveel het kost om een stoer springkasteel in het thema leger te huren? Of wil je meer weten over onze winactie? Neem dan snel contact op met It Takes 2 uit Geel en vraag een offerte op maat aan. Dit doe je door het offerteformulier in te vullen, door te bellen naar + 32 (0) 476 54 41 70 of door een e-mail te sturen naar info@ittakes2.be. Wij helpen je graag verder!