Springkasteel Prinses – Nieuw 2019

Home » Springkasteel Prinses – Nieuw 2019

Zoek niet verder naar een springkasteel met het thema prinses in de Kempen; It Takes 2 in Geel heeft precies wat je zoekt. Bij ons vind je een ruim assortiment springkastelen voor een onvergetelijk feestje of evenement. Wil je jouw kind verrassen met een prinsessenspringkasteel op zijn of haar verjaardagsfeestje? Ontdek dan snel ons springkasteel en vraag een offerte aan!

PROMO !!! PROMO !!! PROMO !!!
-> 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Bel ons voor meer informatie!

Gekeurd door Vincotte

Gratis levering in de regio

Goed weer garantie


Specificaties:
Breedte: 5,5m
Lengte: 5m
Hoogte: 3,5m
Overdekt: Nee
Prijs: 120,00 euro/dag excl. BTW

VOOR EEN DRINGENDE AANVRAAG, BEL +32 (0) 476 54 41 70

Offerte aanvragen:

Contactgegevens

Facturatieadres

Wenst u gebruik te maken van onze actie 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Adres plaatsingTerug naar overzicht

Springkasteel met thema prinses huren voor jouw prinsessenfeestje in de Kempen

Het springkasteel Prinses is echt een perfect springkasteel voor een meidendag in de Kempen! Het is leuk voor kinderfeestjes. Dit springkasteel heeft een mooie prinsessenprint en is zeer uitgebreid waardoor je zorgt voor urenlang speelplezier. Op het springvlak zijn vele obstakels geplaatst compleet in thema, waar de kinderen op, over en omheen kunnen springen en spelen. Ook is er een schuifaf compleet in thema waarmee de kinderen naar buiten kunnen glijden. De Multiplay-springkastelen kunnen door de afmetingen gemakkelijk en snel op vele plekken worden neergezet. Perfect dus als je het springkasteel Prinses wenst te huren voor een feestje bij je thuis.

Vraag een offerte aan voor jouw event

Plan je een groter event en wens je meerdere attracties te voorzien voor je gasten? Ook dan helpt It Takes 2 je verder. Naast springkastelen in verschillende thema’s hebben we ook:

Kortom: alles om je gasten urenlang plezier te bezorgen vind je bij ons in Geel. Aarzel daarom niet om het formulier in te vullen en een offerte aan te vragen op maat van je wensen. Heb je nog vragen over onze service? Neem dan contact met ons op door te bellen naar + 32 (0) 476 54 41 70! We beantwoorden ze graag.