Springkasteel unicorn huren

Home » Springkasteel unicorn huren

Het springkasteel Unicorn dat je bij It Takes 2 in Geel kan huren, is de perfecte attractie voor op je kinderfeestje. Is jouw kindje helemaal gek van alles dat te maken heeft met eenhoorns en prinsessen? Dat geef je jouw zoon of dochter een onvergetelijke dag met dit springkasteel! Lees verder en ontdek meer over het unicorn-springkasteel dat je bij ons kunt huren.

PROMO !!! PROMO !!! PROMO !!!
-> 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Bel ons voor meer informatie!

Gekeurd door Vincotte

Gratis levering in de regio

Goed weer garantie


Specificaties:
Breedte: 5,50m
Lengte: 5m
Hoogte: 3,90m
Overdekt: Nee
Prijs: 120,00 euro/dag excl. BTW

VOOR EEN DRINGENDE AANVRAAG, BEL +32 (0) 476 54 41 70

Offerte aanvragen:

Contactgegevens

Facturatieadres

Wenst u gebruik te maken van onze actie 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Adres plaatsing


ittakes2 unicorn springkussen

Geef je kind een onvergetelijke dag door het springkasteel Unicorn te huren

Dit fantastisch Eenhoorn-Multiplay-kasteel is een echte aanrader op tal van gelegenheden. Het springkasteel Unicorn dat je bij ons kan huren, is een uitgebreid springkussen, met mooie obstakels waar de kinderen op, over en omheen kunnen springen. Bovendien is de Multiplay Unicorn natuurlijk ook voorzien van een schuifaf! De Multiplay richt zich met name op de kleinere kinderen tot ongeveer 10 jaar, maar ook de grotere kinderen zijn natuurlijk welkom om te klimmen en te klauteren in het Unicorn-springkasteel! Of op een van de andere springkastelen in ons assortiment, zoals:

Kies voor de beste prijzen en service

Wil je het springkasteel in unicorn-thema huren voor jouw event of feestje? Dan geniet je van een gratis levering van je springkasteel in een straal van 20 kilometer rondom Geel. Uiteraard bieden we je ook een goed-weergarantie waarbij je nog tot twee uur voor levering kunt annuleren bij slecht weer. Dat in combinatie met onze voordelige prijzen maakt ons de beste partij om grote springkastelen van te huren! Vraag dus snel een offerte aan voor jouw event. Bekijk bovendien ook eens onze winactie ter waarde van 145 euro. Heb je nog vragen? Bel dan naar + 32 (0) 476 54 41 70.

Terug naar overzicht