Springkasteel Flamingo – Nieuw 2020

Home » Springkasteel Flamingo – Nieuw 2020

Een leuk springkasteel met kleurrijke flamingo huur je eenvoudig en aan een voordelige prijs bij It Takes 2 in Geel. Als je op zoek bent naar een springkasteel voor jouw kinderfeestje, personeelsfeest of voor je vereniging zit je bij ons goed. On springkasteel Flamingo past perfect bij feestjes met een tropisch thema!

PROMO !!! PROMO !!! PROMO !!!
-> 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Bel ons voor meer informatie!

Gekeurd door Vincotte

Gratis levering in de regio

Goed weer garantie

  • Springkasteel flamingo

Specificaties:
Breedte: 5,5m
Lengte: 5m
Hoogte: 4m
Overdekt: Ja
Prijs: 140,00 euro excl. BTW/dag

VOOR EEN DRINGENDE AANVRAAG, BEL +32 (0) 476 54 41 70

Offerte aanvragen:

Contactgegevens

Facturatieadres

Wenst u gebruik te maken van onze actie 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Adres plaatsingTerug naar overzicht

Beleef urenlang speelplezier met ons springkasteel met flamingo

Het springkasteel Flamingo heeft leuke, vrolijke 3D-Flamingo-objecten aan de voorkant. Het springkasteel heeft veel speelmogelijkheden met leuke objecten op het springvlak en een coole glijbaan. Het flamingo-springkasteel is bovendien overdekt en heeft een brede opstap. Door het nieuwe veiligheidssysteem kunnen de kinderen niet over de wanden klimmen. Zo beleven zij urenlang speel- en springplezier op deze attractie.

Vraag een offerte aan voor urenlang speelplezier

Wil je nog meer speelplezier introduceren op jouw feest of event dankzij een springkasteel? Ook dat kan bij It Takes 2! Het springkasteel met flamingo is een van onze favorieten. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook gaan voor een springkasteel met voetbalthema. Wil je meer dansen en springen, dan is het springkasteel met discothema misschien wel iets voor jou? Verder bieden we ook uitdagende sport- en spelattracties. Kortom: alles voor een geslaagd feest huur je bij ons. Aarzel daarom niet om een offerte aan te vragen. Heb je nog vragen? We beantwoorden ze graag als je belt naar + 32 (0) 476 54 41 70.