Springkasteel Flamingo – Nieuw 2020

Home » Springkasteel Flamingo – Nieuw 2020

Een leuk springkasteel met kleurrijke flamingo huur je eenvoudig en aan een voordelige prijs bij It Takes 2 in Geel. Als je op zoek bent naar een springkasteel voor jouw kinderfeestje, personeelsfeest of voor je vereniging zit je bij ons goed. Ons springkasteel Flamingo past perfect bij feestjes met een tropisch thema! Ontdek meer over dit springkasteel en vraag snel een offerte aan.

PROMO !!! PROMO !!! PROMO !!!
-> 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Bel ons voor meer informatie!

Gekeurd door Vincotte

Gratis levering in de regio

Goed weer garantie

  • Springkasteel flamingo

Specificaties:
Breedte: 5,5m
Lengte: 5m
Hoogte: 4m
Overdekt: Ja
Prijs: 140,00 euro excl. BTW/dag

VOOR EEN DRINGENDE AANVRAAG, BEL +32 (0) 476 54 41 70

Offerte aanvragen:

Contactgegevens

Facturatieadres

Wenst u gebruik te maken van onze actie 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs

Adres plaatsingTerug naar overzicht

Beleef urenlang speelplezier met ons springkasteel met flamingo

Het springkasteel Flamingo heeft leuke, vrolijke 3D-Flamingo-objecten aan de voorkant. Het springkasteel heeft veel speelmogelijkheden met leuke objecten op het springvlak en een coole glijbaan. Het springkasteel is bovendien overdekt en heeft een brede opstap. Door het nieuwe veiligheidssysteem kunnen de kinderen niet over de wanden klimmen. Zo beleven zij urenlang speel- en springplezier op deze attractie.

Vraag een offerte aan voor urenlang speelplezier

Wil je nog meer speelplezier introduceren op jouw feest of event? Ook dat kan bij It Takes 2! Je kan namelijk een breed assortiment aan springkastelen huren bij ons in Geel. Kies je voor een springkasteel met voetbalthema of met discothema? Verder bieden we ook uitdagende stormbanen en sport- en spelattracties. Kortom: alles voor een geslaagd feest huur je bij ons. Aarzel daarom niet om een offerte aan te vragen. Heb je nog vragen? We beantwoorden ze graag als je belt naar + 32 (0) 476 54 41 70.