Springkasteel Flamingo

Springkasteel Flamingo

Springkasteel Flamingo

Een leuk springkasteel met kleurrijke flamingo huur je eenvoudig en aan een voordelige prijs bij It Takes 2 in Geel. Als je op zoek bent naar een springkasteel voor jouw kinderfeestje, personeelsfeest of voor je vereniging zit je bij ons goed. On springkasteel Flamingo past perfect bij feestjes met een tropisch thema!

PROMO !!! PROMO !!!  PROMO !!! 
-> 3 dagen SPRINGPLEZIER voor één dagprijs.

Specificaties:
Breedte: 5,5m
Lengte: 5m
Hoogte: 4m
Overdekt: Ja
Prijs: 140,00 euro excl. BTW/dag

Gekeurd door Vincotte

Gratis Levering in de regio

Gekeurd door Vincotte

Multiplay-overdekt-flamingo

Gelieve een WhatsApp bericht te sturen voor een snelle reactie. Scan de QR Code met uw gsm en Chat met ons op Whatsapp

qr-code (1)

Beleef urenlang speelplezier met ons springkasteel met flamingo

Het springkasteel Flamingo heeft leuke, vrolijke 3D-Flamingo-objecten aan de voorkant. Het springkasteel heeft veel speelmogelijkheden zoals leuke objecten op het springvlak en een coole glijbaan. Dit springkasteel is bovendien overdekt en heeft dus een brede opstap. Door het nieuwe veiligheidssysteem kunnen de kinderen dus niet over de wanden klimmen. Zo beleven zij urenlang speel- en springplezier op deze attractie.

Vraag een offerte aan voor urenlang speelplezier

Wil je nog meer speelplezier introduceren op jouw feest of event dankzij een springkasteel? Ook dat kan bij It Takes 2! Dit springkasteel is een van onze favorieten. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook gaan voor een springkasteel met voetbalthema nemen in de plaats. Wil je meer dansen en springen, dan is het springkasteel met discothema misschien wel iets voor jou? Verder bieden we ook uitdagende sport- en spelattracties. Conclusie: alles voor een geslaagd feest huur je bij ons. Aarzel daarom niet om een offerte aan te vragen. Heb je nog vragen? We beantwoorden ze graag als je belt naar + 32 (0) 476 54 41 70.

Begin gesprek
💬 Kan ik u helpen?
It Takes 2 tot uw dienst.
Hallo,
Hoe kan ik u helpen?